Websites

Recent aangepast

Screencasts

 Voor de Handleidingen en Trainingen van Bart CMS worden er Screencasts gemaakt.

Tips en Trucs

Content delen

Sommige modulen hebben de mogelijkheid om content te delen op social media zoals hyves, facebook en linkedinn.

Eigen startpagina instellen

In het CMS kan een eigen startpagina ingesteld worden zodat het gebruik vereenvoudigd wordt. Door snelkoppelingen hoef je niet meer door de verkenner te scrollen.

Fancy URL's deel 2

Door het gebruik van Fancy URL's komt het wel eens voor dat een link naar de verkeerde pagina wordt verwezen. Hier wordt uitgelegd hoe dat verkomen kan worden.

Items verplaatsen

In sommige modules kan de volgorde van de items worden aangepast met behulp van een rechtsklikmenu of knoppen. Handig om items hoger in de lijst te plaatsen.

Kaartreservering

Kaarten reserveren kan in de Evenementen module, het aantal kaarten per persoon en aantal plaatsen zijn o.a. op te geven in de module.

Gebruikers-/groeps rechten

Gebruikers kunnen bepaalde rechten op de website hebben door ze aan een groep toe te voegen. Per groep kunnen de rechten ingesteld worden.

Fancy URL's

Met een Fancy url hou je het adres naar je pagina leesbaar.

pagina

Hoe maak ik een pagina

Een pagina bestaat uit panels waar content (modulen) opgezet wordt. Aan de hand van instellingen van de weergave opties worden deze getoond aan de voorkant van de website.

Screencasts

Tweets

Nieuwste module

De "Wat is er nieuw" module

De "Wat is er nieuw" module maakt het mogelijk op eenvoudige wijze een lijst met meest recente wijzigingen te maken.

Boeken stemlijst module

De Boeken stemlijst module kan worden gebruikt om een lijst weer te geven van boektitels waar mensen op kunnen stemmen. De boektitels kunnen makkelijk worden geïmporteerd.


1 2 3