Inleiding

De weergave opties van de module worden op de pagina weergegeven. Door een module op een pagina (panel) te selecteren komen de weergave opties van die module in beeld.
Hoe een pagina wordt gemaakt wordt hier uitgelegd.

De optie caching (tabblad caching) is bedoeld om een performance boost te geven aan de website. Het versnelt de laadtijd van de website.

Hoe werkt caching?

Een cache ook wel opslagplaats genoemd word bij websites veel gebruikt om beschikbare informatie die vaak geraadpleegd wordt op te slaan. Hierdoor zullen bezoekers sneller toegang krijgen tot de data die in de cache opgeslagen ligt.De volgende opties zijn mogelijk in het tabblad caching:

Systeemcaching
De systeemcache bewaart standaard de gegenereerde data van een panelitem dus de data van de module inclusief weergave opties. Dit zal de performance van uw systeem aanzienlijk vergroten.

Modulecaching
De module cache genereert een cache van de desbetreffende module.
Niet alle modules bevatten een module cache, dit omdat niet alle modules de behoefte hebben aan een cache, sommige modules zijn van nature snel genoeg, een cache zou hierin overbodig zijn.
Een module die wel de beschikking heeft over een cache is bijvoorbeeld de menu module. Een complex menu kan een zeer lange laadtijd tot gevolg hebben, geadviseerd wordt om hier een lange cache tijd (TTL) in te stellen.