Het kopiëren kan alleen via het menu.
Het verplaatsen kan op 2 manieren, namelijk:

Kopiëren/verplaatsen vanuit menu

Selecteer een bestand in de mapinhoud en klik dan op 'Kopieren/verplaatsen' in het menu 'Taken'.
De dialoog 'Kopiëren/verplaatsen' wordt geopend.

Selecteer de map waarnaar het bestand gekopieerd of verplaatst moet worden.

Klik op om een kopie van het bestand in de geselecteerde map te maken.

Klik op om het bestand te verplaatsten naar de geselecteerde map.

Klik op  om de actie te onderbreken.

Verplaatsen door slepen

Er kunnen ook bestanden vanuit de mapinhoud naar de map gesleept worden in de Repository.

Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat moet worden verplaatst, hou deze ingedrukt en sleep het bestand naar de map waar dit bestand in moet komen.