Selecteer een bestand en klik dan op Eigenschappen in het menu Taken.
Het dialoogvenster eigenschappen wordt geopend:

Het eigenschappen dialoog bestaat uit de volgende tabbladen:

Gebruik

Tags

De tags worden in de HTML van de website gebruikt als keywords.
<meta name="keywords" content="actueel, nieuws, regionaal"/>

Klik op  om een nieuwe tag toe te voegen.

De tag kan nu ingevuld worden in het rode vak, elke tag moet afzonderlijk op een nieuwe regel worden ingevoerd.

Voor het verwijderen van een tag, selecteer de tag en klik op .

Metadata

De metadata description kan hier worden toegevoegd.

Klik op  om nieuwe metadata toe te voegen.

Vul in het eerste vak de naam van de metadata in, description.

Vul in het tweede veld als waarde een omschrijving in. Om een veld te activeren klik 2x met de linkermuisknop op het veld.

Voor het verwijderen van metadata, selecteer de tag en klik op .

Historie

De historie geeft de geschiedenis weer met acties, datum en degene die de actie heeft uitgevoerd.