Met behulp van de webshop module kunt u eenvoudig producten bestellen en betalen. Maak voor het maken van een webshop module gebruik van de Wizard. Meer uitleg over de Wizard op deze pagina. Een voorbeeld van de webshop module is te bekijken op deze pagina.

De webshop module bestaat uit 3 tabbladen:

Producten

De volgende opties zijn:

Toevoegen

Klik op 'Toevoegen' om een product toe te voegen:

De volgende opties zijn:

Bestellingen

De vogende opties zijn:

Exporteren

Voer een startdatum en een einddatum in en klik op 'Ok'. De bestellingen in de opgegeven periode worden nu geëxporteerd.

Instellingen

De volgende opties zijn:

Algemeen

De volgend opties zijn:

Voorwaarden

Hier worden de algemene leveringsvoorwaarden ingevoerd. Hier wordt gebruik gemaakt van tekstediter TinyMCE. Meer uitleg hierover op deze pagina.