Een weblog, ook wel blog genoemd, is een module waarmee regelmatig nieuwe bijdragen kunnen worden gepubliceerd. Dat kan eventueel ook meerdere keren op een dag. Maak voor het maken van een weblog module gebruik van de Wizard. Meer uitleg over de Wizard op deze pagina. Een voorbeeld van een weblog module is te bekijken op deze pagina.

Klik op 'Nieuw' om een nieuw weblogitem aan te maken. Er wordt een scherm geopend met 5 tabbladen.

Algemeen

De volgende opties zijn:

Beschrijving

De beschrijving maakt gebruik van de teksteditor TinyMCE. Meer uitleg over deze editor op deze pagina.

De volgende opties zijn mogelijk:

Tags

Hier kunnen tags worden toegevoegd. Klik op 'Nieuw' en het veld onder tags wordt bewerkbaar, op die manier kan een tag worden toegevoegd. Door telkens op 'Nieuw' te klikken, kunnen er meerdere tags worden toegevoegd aan het weblogbericht.

Reacties

Hier worden de reacties van gebruikers getoond die onder het weblogbericht staan. Deze optie moet bij bij de weergave opties wel zijn aangevinkt.

Bestanden

De volgende opties zijn:

Extra

Hier zijn de volgende opties: