Met deze module is het mogelijk om via een import vanuit Vubis de aanwinsten op te halen en de covers van de aanwinsten op diverse manieren op de website te tonen. Maak voor het maken van een Vubis aanwinsten module gebruik van de Wizard. Meer uitleg over de Wizard op deze pagina. Een voorbeeld van de Vubis aanwinsten module is te bekijken op deze pagina.

De aanwinsten module bestaat uit 3 tabbladen:

Algemeen

De volgende opties zijn:

Aanwinsten modus:

Selectie opties:

G!DS

Selecteer de G!DS productsoorten die getoond moeten worden en klik op 'Opslaan'.

Vubis titels

Klik op 'Toevoegen' om een dialoogvenster te openen met beschikbare Vubis titels.

Selecteer een titel en houd eventueel de Shift of Ctrl toets ingedrukt om meerdere te selecteren. Klik daarna op 'Selecteren'.

De Vubis titels staan nu in de lijst. Selecteer een titel in de lijst en vul onderaan een hoofdcategorie en een subcategorie in. Klik vervolgens eerst op 'Bewaren' en daarna op 'Opslaan'.