Een belangrijke module is de tekst module. Hiermee worden teksten voor de pagina's opgeslagen en worden met de WYSIWYG-editor gemaakt/bewerkt. Ook is het invoegen van afbeeldingen, links en Flash-bestanden mogelijk. Maak voor het maken van een tekst module gebruik van de Wizard. Meer uitleg over de Wizard op deze pagina. Daarnaast kan een tekst ook worden aangemaakt door via het menu 'Taken' te klikken op 'Nieuw > Nieuwe tekst'. Een voorbeeld van een tekst module kan bekeken worden op deze pagina.

Tekstediter

De volgende opties zijn aanwezig: