De RSS uitvoer module is een module waarmeede informatie van een website beschikbaar gemaakt kan worden aan bezoekers met behulp van RSS feed. Maak voor het maken van een RSS uitvoer module gebruik van de Wizard. Meer uitleg over de Wizard op deze pagina. Een voorbeeld van een RSS uitvoer module kan worden bekeken op deze pagina

Als de RSS uitvoer module is gemaakt wordt een venster getoond.

Door op te klikken wordt een nieuwe RSS bron aangemaakt.

Er wordt een selectie dialoogvenster geopend.

In dit dialoogvenster kan gekozen worden uit een in het CMS bestaande evenementen module en/of nieuws module.
Evenementen en nieuws kunnen zodoende worden aangeboden aan bezoekers van de website als RSS feed.

Selecteer het gekozen bestand en verwijs naar een gekoppelde pagina, selecteer het doelitem en geef aantal resultaten op die getoond worden. Op deze manier wordt de gebruiker naar de juiste pagina verwezen als op de website op de link van de RSS feed wordt geklikt.

Een voorbeeld van een RSS uitvoer module kan worden bekeken op deze pagina.