De redirect module is een module waarmee de pagina wordt verwezen naar een andere url (webadres). Maak voor het maken van een redirect module gebruik van de Wizard. Meer uitleg over de Wizard op deze pagina. Een voorbeeld van een redirect module is te bekijken op deze pagina.

Instellingen module

In het veld 'Redirect tekst' kan een tekst worden ingevoerd die gedurende een aantal seconden wordt getoond op de website. Het aantal seconden is in te stellen in het veld 'Timeout (sec.)'.
In dit tekstvak kan de variabele %sec% (= dit is de waarde uit het veld Timeout) en de variabele %url% (= dit is de waarde uit het veld url) gebruikt worden.

Verdere instellingen zijn: