Met de openingstijden module kunnen openingstijden van vestigingen getoond worden. In de module kunnen de openingstijden ingevoerd worden en tevens kunnen uitzonderingsdagen opgegeven worden. Die worden getoond in de lijst als deze dagen in de huidige week vallen. Een voorbeeld van de openingstijden module kan bekeken worden op deze pagina. Maak voor het maken van een openingstijden module gebruik van de Wizard. Meer uitleg over de Wizard op deze pagina.

Openingstijden

In de openingstijden module zijn de volgende opties mogelijk:

Nieuw

Er wordt een scherm geopend met 3 tabbladen:

Openingstijden

Het tabblad 'Openingstijden' kent de volgende velden en opties:

Openingstijden (normaal):

Openingstijden (uitzonderingen):

Toevoegen

Klik op 'Toevoegen' en de volgende opties zijn zichtbaar:

Wijzigen

Selecteer openingstijden in de lijst en klik op 'Wijzigen' om de openingstijden te wijzigen

Kopieren

Selecteer openingstijden in de lijst en klik op 'Kopiëren' om de openingstijden te kopiëren.

Verwijderen

Selecteer openingstijden in de lijst en klik op 'Verwijderen' om de openingstijden te verwijderen.

Vestiging

De volgende opties zijn:

Postadres

Is er een afwijkend postadres, zorg er dan voor dat in tabblad 'Vestiging' de optie 'Postadres afwijkend' is aangevinkt.

Het tabblad 'Postadres' is nu geactiveerd.