De weergave opties van de module worden op de pagina weergegeven. Door een module op een pagina (panel) te selecteren komen de weergave opties van die module in beeld. Het maken van een pagina wordt uitgelegd op de pagina Pagina indeling

De weergave opties bestaan uit 6 tabbladen:

Nieuws opties

De volgende opties zijn mogelijk:

De volgende selectieboxen kunnen worden gekozen:

Weergave

Er zijn verschillende weergave mogelijk:

Huidig filter

Als er op een tag uit de taglijst wordt geklikt, komt deze tag in het lijstje 'Huidig filter' te staan. Hieraan kan de gebruiker zien welk filter actief is op de resultaten. De gebruiker kan tags ook weer verwijderen uit het filter door er op te klikken.

Let op: De detailpagina en detailpanel moet verwijzen naar de resultaten om het filter juist te laten werken.

Let op: Als er een panelitem met 'huidig filter' wordt gebruikt, moet het panelitem waarin de resultaten getoond moeten worden de prioriteit 'extra hoog' krijgen voor een goede werking. Klik hiertoe rechts op het resultaten panelitem en kies bij 'Executieprioriteit' voor 'Extra hoog'.

Een voorbeeld van de nieuws module kan worden bekeken op deze pagina.

Het delen van content

Door in de weergave opties in het tabblad Variabelen de naam delen in te voeren kan content worden aangeboden door deze te delen op hyves, facebook, twitter of linkedinn.

Aan de voorkant op de detailpagina wordt onderaan het artikel het volgende weergegeven:

Tabblad Variabelen

Welke variabelen zijn beschikbaar?