Op dit tabblad kunnen nieuws modules gekoppeld worden. De items van de gekoppelde modules zullen dan ook getoond worden op de website. Hier zijn de volgend opties mogelijk:

Taken

Overig

Nieuw

Klik op 'Nieuw' om een nieuw gekoppelde nieuwsmodule te maken. Er wordt een nieuw scherm geopend.

De volgende opties zijn:

Bewerken

Selecteer een gekoppelde nieuws module in de lijst om deze optie te activeren. Klik op 'Wijzigen' om de geselecteerde gekoppelde nieuwsmodule te bewerken.

Verwijderen

Selecteer een gekoppelde nieuws module in de lijst om deze optie te activeren. Klik op 'Verwijderen' om de geselecteerde gekoppelde nieuwsmodule te verwijderen.

Nu importeren

Voordat deze getoond worden is het noodzakelijk dat de items geïmporteerd worden. Dit gebeurt in een achtergrondproces maar kan ook handmatig worden gedaan met de knop 'Nu importeren'.