De media galerij ondersteunt weergave van afbeeldingen, audio en video bestanden. Een voorbeeld van een media galerij kan bekeken worden op deze pagina. Maak voor het maken van een media galerij module gebruik van de Wizard. Meer uitleg over de Wizard op deze pagina.

Mediagalerij

In de mediagalerij zijn twee menu opties aanwezig.

Nieuw

Het volgende scherm bestaat uit een aantal tabbladen:

Algemeen

Onder tabblad 'Algemeen' staan de volgende opties:

In het kader 'Mediabestand' staan de opties:

Beschrijving

Onder het tabblad 'Beschrijving' kan een introtekst worden ingevoerd en een uitgebreide omschrijving.

Tags

Onder het tabblad 'Tags' kunnen tags aan het media bestand worden toegevoegd. Klik op 'Nieuw' en het veld onder tag kan worden ingevuld.

Extra

Onder het tabblad 'Extra' kunnen extra waarden (variabelen) worden toegevoegd. Klik op 'Nieuw' en vul onder 'Naam' de naam van de variabele in. Dubbelklik vervolgens onder 'Waarde' en vul de bijbehorende waarde in.