De medewerker module is een geavanceerd 'smoelenboek'. De module heeft een eigen zoekinterface en ondersteunt meerdere organisaties en afdelingen. Een voorbeeld van een medewerker module kan worden bekeken op deze pagina. Maak voor het maken van een medewerker module gebruik van de Wizard. Meer uitleg over de Wizard op deze pagina.

Medewerker module

De medewerker module bestaat uit 2 tabbladen

Personen

De volgende taken kunnen worden uitgevoerd:

Overige taken:

Nieuw

Klik 'Nieuw' en er wordt een nieuw scherm geopend.

De volgende opties kunnen worden ingevoerd:

Klik op 'Opslaan' om de gegevens van deze persoon op te slaan.

Overige taken

Kies een afbeeldingen map waar de foto's van de medewerkers in komen te staan.

Volgorde aanpassen

De volgorde van de medewerkers kan worden aangepast door met de rechter muisknop op een geselecteerde persoon te klikken, zodat er een pop up menu opent.

Door de optie Omhoog of Omlaag verandert de positie van de persoon.
De geselecteerde persoon kan hier ook worden verwijderd of bewerkt.

Organisaties

De volgende taken kunnen worden uitgevoerd:

Nieuw

Klik op 'Nieuw' en een nieuw scherm wordt geopend.

De volgende opties kunnen worden ingevoerd: