Met Google Maps, een dienst van Google Inc., is het mogelijk om adressen, gebouwen, steden en nog veel meer te zoeken.
Een voorbeeld van Google Maps is te bekijken op deze pagina. Maak voor het maken van een Google Maps module gebruik van de Wizard. Meer uitleg over de Wizard op deze pagina.

Let op! Vanaf 19 november 2013 zal Google Api key v2 niet meer ondersteund worden. Voor de algemen modulen is dit al aangepast naar Google Api key v3, mocht de module niet werken kan het zijn dat er een custom template aanwezig is waar deze module getoond wordt, Neem in dat geval contact op met APP

De Google Maps module bestaat uit 3 tabbladen:

Markers

De volgende opties zijn:

Nieuwe Marker

De volgende opties zijn:

G!DS

De volgende opties zijn:

Nieuwe G!DS koppeling

De volgende opties zijn:

Afbeeldingen

De volgende opties zijn:

Nieuwe afbeelding

De volgende opties zijn:

Afbeelding:

Eigenschappen: