De G!DS2 module importeert gegevens uit database G!DS2 en toont deze op de website. Een voorbeeld van de uitvoer door middel van een G!DS2 module kan hier worden bekeken. Maak voor het maken van een G!DS2 module gebruik van de Wizard. Meer uitleg over de Wizard op deze pagina.

De formulier module bestaat uit 2 tabbladen:

Algemeen

De volgende opties zijn:

Profiel

Klik op 'Selecteren' voor een lijst G!DS2 profielen die beschikbaar zijn voor de website. Er opent zich een nieuw venster. Selecteer in deze lijst het gewenste profiel en klik op 'Ok'.

Soort informatie

Selecteer welke soort informatie uit het gekozen profiel geïmporteerd moet worden. Klik op 'Resultaten bekijken' om te zien welke gegevens uit G!DS2 worden gehaald. Klik op 'Annuleren' om dit venster te sluiten.

Mocht het resultaat verschillen met het resultaat in G!DS2, dan kan met 'Resultaten cache legen' de cache van het CMS worden geleegd en de import vanuit G!DS2 worden vernieuwd.

Verbindingen