Met behulp van een gebruikersprofiel module kunnen gebruikers via de website hun gegevens inzien en bewerken. Een voorbeeld van een gebruikersprofiel kan worden bekeken op deze pagina. Maak voor het maken van een gebruikersprofiel module gebruik van de Wizard. Meer uitleg over de Wizard op deze pagina.

Afbeeldingen map

Selecteer eerst een map in het CMS waar de afbeeldingen in komen. Klik daartoe op 'Bladeren' om een map te kiezen.

Selecteer een map en kies 'OK' om dit scherm te sluiten.
Kies 'Opslaan' om het volgende scherm te sluiten.