De galerij module kan worden gebruikt om geüploade afbeeldingen te tonen op de website. Maak voor het maken van een galerij module gebruik van de Wizard. Meer uitleg over de Wizard op deze pagina.

In 1 galerijmodule kunnen meerdere albums worden geplaatst. Zo kunnen gemakkelijk verschillende albums gekoppeld worden om te tonen op de website.

Het eerste scherm van de module is dan ook een scherm waarin albums aangemaakt, gewijzigd en verwijderd kunnen worden.

Het wijzigdialoog

Het instellingendialoog

Hier kan de titel en beschrijving van het album ingevuld worden.

Verder kan opgegeven worden in welke map de geuploade afbeeldingen moeten komen te staan (hierna genoemd de afbeeldingenmap) en er kan een preview afbeelding worden opgegeven. Deze preview afbeelding wordt getoond in de album overzicht weergave.

Galerij afbeeldingen:

Selecteer een afbeelding om de eigenschappen aan de rechterkant te tonen.
De volgende opties zijn:

Definieer een afbeelding dieplink: