De weergave opties van de module worden op de pagina weergegeven. Door een module op een pagina (panel) te selecteren komen de weergave opties van die module in beeld. Het maken van een pagina is te bekijken op de pagina Pagina indeling.

De weergave opties bestaan uit tabbladen:

Opties

De volgende opties zijn:

Afhankelijk van de keuze bij 'Wat wordt er getoond' zijn de volgende opties mogelijk:

Selecteer vragen

De volgende opties zijn:

Vraag toevoegen

Hier kunnen handmatig vragen worden toegevoegd, Klik op 'Zoeken' om alle vragen te tonen. Ook is het mogelijk om bij 'Zoekterm' een vraag in te voeren en daarna op 'Zoeken' te klikken om een bepaalde vraag te zoeken.

Selecteer de vraag, houdt SHIFT of CTRL toets ingedrukt om meerdere vragen te selecteren en klik daarna op 'Selecteren'.

Selecteer Categorieen

De volgende opties zijn:

Categorie toevoegen

Hier kunnen handmatig categorieën worden toegevoegd, Klik op 'Zoeken' om alle categorieën te tonen. Ook is het mogelijk om bij 'Zoekterm' een categorie in te voeren en daarna op 'Zoeken' te klikken om een bepaalde categorie te zoeken.

Selecteer de categorie, houdt SHIFT of CTRL toets ingedrukt om meerdere categorieën te selecteren en klik daarna op 'Selecteren'.

Vraagformulier

De volgende opties zijn:

Een voorbeeld van een FAQ weergave kan bekeken worden op deze pagina.