Inleiding

De weergave opties van de module worden op de pagina weergegeven. Door een module op een pagina (panel) te selecteren komen de weergave opties van die module in beeld.
Het maken van een pagina is te bekijken op de pagina Pagina indeling.

De weergave opties bestaan uit 6 tabbladen:

Evenementen opties

De volgende opties zijn:

De volgende weergaves zijn mogelijk:

Overzicht: Een lijst met evenementen. Op het tabblad 'Selecteer tags' kan evt. nog de lijst gefilterd worden aan de hand van tags. Welke informatie er getoond wordt kan bepaald worden in de dropdownlijst 'Velden weergeven'.

Selectie: Een lijst met specifiek gekozen evenementen. De selectie kan gemaakt worden op het tabblad 'Selecteer items'.

Detail: Dit is de detailweergave van een evenement. Hier kan meer informatie gegeven worden. Welke informatie er getoond wordt kan bepaald worden in de dropdownlijst 'Velden weergeven'.

Overzicht + detail: Een lijst met evenementen en na een klik op een evenement wordt ook het detail getoond.

Detail + overzicht: Een lijst met evenementen en na een klik op een evenement wordt ook het detail getoond, nu boven de lijst met evenementen.

Gearchiveerde items: Een lijst met gearchiveerde items.

Gearchiveerde items + detail: Een lijst met gearchiveerde items en na een klik op een evenement wordt ook het detail getoond.

Kalender: Dit is een kleine kalender met hierop de evenementen aangegeven.

Taglijst: Dit is een lijstje met de voorkomende tags. Na een klik op een tag worden de corresponderende evenementen getoond.

 

Enkele voorbeelden van weergaven zijn te bekijken op deze pagina.

Het delen van content

Door in de Weergave opties in tabblad Variabelen de naam delen in te voeren kan content worden aangeboden door deze te delen op hyves, facebook, twitter of linkedinn.

 

delen:

Aan de voorkant van de detailpagina wordt onderaan het artikel het volgende weergegeven:

 

Tabblad Variabelen

Andere variabelen die beschikbaar zijn:

 

bestelformulier_tekst: De tekst die boven het bestelformulier komt te staan. Als deze hier niet is aangemaakt, wordt een standaard tekst weergegeven.

Voorbeeld: Vul hieronder je persoonlijke gegevens in. Deze gegevens gebruiken wij om contact met je op te nemen bij problemen met je bestelling.<br />Meer kaarten met lidmaatschapskorting? Druk op de groene knop.<br />Velden met een * zijn verplicht.

 

gebruik_je_vorm: Als deze variabele toegevoegd wordt, wordt er in de teksten met betrekking tot het reserveringsproces 'getutoyeerd'. Standaard wordt er u en uw in de teksten gezet. (Hierbij hoeft geen waarde in de tweede kolom gezet te worden.)

 

velden_onder_elkaar: Als deze variabele is toegevoegd worden de adresvelden onder elkaar gezet. Huisnummer onder straat en plaats onder postcode.

 

Welke variabelen zijn beschikbaar?