Bij sommige modules, bijv. de nieuwsmodule en de evenementenmodule, kan een selectie worden gemaakt van te tonen items op de website, door één of meerdere tags te selecteren. Alleen de items die gelinkt zijn aan die tag(s) zullen dan op de website getoond worden.

Tags kunnen toegevoegd worden aan bijv. een nieuwsitem in het wijzigdialoog van jet nieuwsitem in de betreffende nieuwsmodule.

Selecteer tags

Dit tabblad wordt zichtbaar bij bepaalde instellingen bij algemene weergave opties.

De volgende opties zijn mogelijk in het tabblad selecteer tags:

Kies tags

Klik op Toevoegen.

Houd Shift of CTRL knop ingedrukt om meerdere items te selecteren.
Klik op Selecteren en de items worden toegevoegd.