Bij een aantal modules kan een selectie worden gemaakt van items die op de website worden getoond. Dit kan bijv. gebruikt worden voor een sectie 'Uitgelicht' op de website.

Selecteer items

Dit tabblad is niet altijd zichtbaar, soms moet eerst in het eerste tabblad worden gekozen voor weergave 'selectie'.

De volgende optie is mogelijk in het tabblad selecteer items:

Klik op Toevoegen.

Hou Shift of CTRL knop ingedrukt om meerdere items te selecteren.
Klik op Selecteren en de items worden toegevoegd.