Het scherm instellingen bestaat uit de volgende tabbladen:

Tabblad Instellingen

De volgende opties zijn:

Reserveringen

E-mail reserveringsbevestiging

Extra

Afbeeldingen

Evenementen

E-mailteksten

Het scherm instellingen bestaat uit de volgende tabbladen:

Orderbevestiging e-mail

De orderbevestiging maakt gebruik van de TinyMCE editor. Meer uitleg over TinyMCE is te vinden op deze pagina.
Hier kan de tekst worden aangepast voor de orderbevestiging die per e-mail wordt verstuurd.

Tabblad 'E-mailtekst'

Hier kan de inhoud van de orderbevestigingse-mail worden opgegeven.
Deze wordt verstuurd nadat de reservering bevestigd is vanaf de website.

Als de klant heeft gekozen voor betalen via bankoverschrijving dan wordt onderaan de e-mail tevens de tekst vermeld die op het 2e tabblad (E-mailtekst toevoegingen) kan worden ingesteld: "bankgegevens tekst".

In %RESERVERING% zit de volgende inhoud:

Aantal

Totaal

2

kaarten

€ 5,50

Totaal

11,00

Als de Probiblio validatie wordt gebruikt dan kan het zijn dat er een aantal kaarten met en zonder korting zijn. Dit wordt dan ook weergegeven in bovenstaande tabel.

Tabblad 'E-mailtekst toevoegingen'

Orderbevestiging gratis evenement e-mail

Betalingsbevestiging

In 3 tabs kunnen de teksten voor de verschillende betalingsbevestiging e-mails ingesteld worden.

De betalingsbevestiging maakt gebruik van TinyMCE. Meer uitleg over TinyMCE is te vinden op deze pagina.

Bankbetaling te laat e-mail