Met deze module is het mogelijk om via een import vanuit BICAT de aanwinsten op te halen en de covers van de aanwinsten op diverse manieren op de website te tonen. Een voorbeeld hiervan kan op deze pagina worden bekeken. Maak gebruik van de wizard om een nieuwe BICAT aanwinsten module te maken. Meer uitleg hierover op deze pagina.

Aanwinsten

De volgende opties zijn:

Instellingen

Klik op 'Instellingen' in het menu en het volgende scherm wordt geopend.

De volgende opties zijn:

Importeren

De volgende opties zijn:

Covers opnieuw ophalen

Elke keer als er een bestand wordt aangepast, kan hier handmatig de covers op nieuw worden opgehaald, zodat de veranderingen aan de voorkant worden getoond.

Verwijderen

Selecteer het bestand, hou de Shift of Ctrl ingedrukt om meerdere bestanden te selecteren.
Klik op 'Verwijderen' om de geselecteerde bestanden te verwijderen en daarna op 'Opslaan'.