Met de Bestand module is het mogelijk om bestanden van diverse bestandsformaten (bijvoorbeeld jpg, xls, doc of pdf) in het CMS op te nemen. Deze kunnen vervolgens in andere modules worden gebruikt of rechtstreeks op een pagina worden geplaatst. Een voorbeeld van een bestand is te zien op deze pagina. Hoe een bestand wordt toegevoegd aan het cms wordt uitgelegd op deze pagina.

Bestanden wijzigen

Selecteer een bestand in de verkenner en klik op 'Openen' in het takenmenu om het te wijzigen.

De volgende opties zijn nu zichtbaar:

Detail

Onder detail staan de volgende gegevens:

Indien een bestand wordt geplaatst op een pagina en deze is van het type pdf dan kan deze als icoon worden getoond Zie Iconen weergave of als pdf in een volledig venster, Voor een voorbeeld van laatstgenoemde optie klik hier.