Met de AquaBrowser module is het mogelijk om een zoekblok met eventuele zoekparameter opties te tonen in de website. Zodra een bezoeker een trefwoord invoert en eventueel een zoekparameter selecteert, zal er na het verzenden een nieuw venster worden geopend. Hierin komt de bezoeker in de AquaBrowser waarbij het trefwoord en eventuele zoekparameter zullen worden opgevraagd. Een voorbeeld van een AquaBrowser module kunt u vinden op deze pagina. Meer uitleg over het aanmaken van een AquaBrowser module is te vinden op deze pagina.

Formulier eigenschappen

De AquaBrowser module kent de volgende opties:

Er kunnen ook parameters worden meegeven als zoekopties:

Klik op 'Voeg een parameter toe' om een nieuwe parameter aan te maken.
Vul vervolgens de naam en waarde in van de nieuwe parameter.

De volgorde van de parameters kan worden aangepast door een parameter in de lijst te selecteren en daarna op 'Omhoog' of 'Omlaag' te klikken.