Hier worden groepen weergegeven met bepaalde rechten waar gebruikers toe kunnen behoren.
De groepen zijn te vinden in het menu onder 'Beheer'.

De volgende opties zijn mogelijk:

Taken:

Andere locaties: Alleen als deze is ingesteld op de startpagina. Met uitleg hierover op de pagina Startpagina.

Detail: Geeft informatie over de geselecteerde groep.

Nieuwe groep

Klik op 'Nieuwe groep'.

De volgende opties zijn:

Gebruikers

Klik op 'Toevoegen'.

Voer een naam in en klik op 'Zoeken' om de gebruiker in het cms te zoeken.
Selecteer de gebruiker en klik daarna op 'Toevoegen'.

Als er niets wordt ingevuld in het veld 'Naam', maar gelijk op Zoeken wordt geklikt, dan worden alle namen uit het cms weergegeven.
Staat de juiste gebruiker niet in het zoekresultaat, dan moet er eerst een gebruiker worden aangemaakt.

Rechten

Selecteer de rechten die de groep heeft en klik daarna op 'Opslaan'.